Sikkerhed Angribere Opt lavere Båndbredde DDoS angreb For Nedværdigende Og Infiltrerer Netværk

Den Corero Network Security (CNS), en af de berømte udbyder for First Lane Defense sikkerhed mod DDoS-angreb, for nylig rapporteret sine resultater til Trends & Analyse Reports. Efter kontrol kundedata, at Corero kommet til det punkt, at angriberne ofte udnytte sub-mættende angrebet af DDoS med den øgede frekvens. Den korteste varighed for angreb bruges til at omgå arven cloud DDoS rengøring løsninger, der fører til netværk forstyrrelser og også i nogle tilfælde offeret er distraheret at infiltrere yderligere malware i netværk og stjæle personlige oplysninger af kunden samt virksomhedens data.

corero-102015-1

Som det er sagt i rapporten, har i første halvår af 2015 set stort antal angreb, som Corero beskyttede sin verdensomspændende kundebase er mindre end de 1 Gbps. Desuden har over 95% af angreb bekæmpes af Corero blevet grundlagt for at blive varede kun 30 minutter eller endnu mindre. Da angriberne søger efter flere nye måder at udnytte den DDoS-angreb, de kommer til at indse, er det virkelig svært at besejre de sub-placere korte varighed angreb.

Desuden Corero også har observeret DDoS-angreb gør offer kunder fra første tre måneder af 2015 har været konsekvent relativt fra kvartalet før, hvilket betyder et gennemsnit på 3 anfald hver dag. Nu i andet kvartal mængden af daglige angreb er steget til gennemsnitligt 4,5 angreb. Med den høje brug af DDoS angreb fra ondsindede aktører, kunne angrebet tilskrives meget let i indkøb samt lanceringen af DDoS angreb værktøjer.

CTO og Vice President, Produkt, Corero Network Security, Dave Larson sagde, “Angribere fortsætter til gearing DDoS-angreb som en del af deres cyber trussel arsenal til enten forstyrre forretningsaktiviteter eller adgang følsomme virksomhedsoplysninger, og de gør det i stigende grad kreative måder at omgå traditionelle sikkerhedsløsninger eller ophæve den tidligere effektive skrubbe centre “.

Dave også tilføjede: “For effektivt at beskytte deres netværk, forebygge forstyrrelser i kundeaktiviteter, og bedre beskyttelse mod tyveri af data og økonomiske tab, virksomhederne har brug for real-time synlighed og afbødning af alle DDoS-angreb trafik rettet mod deres netværk, uanset størrelse eller varighed. “

corero-102015-2

Den Corero har også gjort virksomheder undersøgelse for DDoS strategi for migration og også om betydningen af Internet Service Providers (ISP) for forsvar mod sådanne angreb. Her er nogle resultater firma fundet:

Der er mange respondenter er afhængige af traditionel infrastruktur af sikkerhedsprodukter, som ligesom de indbrud forebyggelse systemer, firewalls og load balancers, som er blevet faktisk udstyret til at håndtere dette problem.
Omkring 75% af respondenter gav udtryk for, at de ønsker deres IPS at give mere sikkerhed tjeneste, der kan stoppe DDoS trafikken til at invadere deres netværk.
På den anden side er der mange respondenter som ønsker at betale for premium service, som vil hjælpe dem med at overvinde de angreb på deres miljø.

Også, Dave Larson sagde “Som virksomhederne fortsætter med at bekæmpe den stigende stormløb af cyber-angreb, herunder DDoS, de henvender sig til deres tjenesteudbydere til at hjælpe dem”.

Larson fortsatte yderligere “Rederierne er i en unik position til at effektivt at fjerne virkningen af DDoS-angreb på deres kunder ved kirurgisk fjernelse angrebet transittrafikken deres netværk. Denne type af DDoS beskyttelse som en service er i høj kurs blandt virksomhedskunder. “

Dataene for Corero s Trends og Analyse Rapport faktisk er indsamlet fra sin begivenhed synligheden af DDoS, analytics og rapportering, og også den avancerede teknologi i migration, der er indsat inde i kundernes miljøet over hele verden, og også i undersøgelserne af slutbrugeren .

Den Corero Network Security er en organisation for første linje i forsvaret tjeneste for at forhindre DDoS-angreb, er kendt for at være en pioner i det verdensomspændende netværk sikkerhed. Corero tjenester og produkter tilbyder sine kunder online Enterprises, hosting-udbydere, tjenesteudbydere og også de Managed Security Tjenesteydere, føje til dem alle ekstra sikkerhed, der vil inspicere internettrafik, og også håndhæve real-time adgang og overvågning, der er nødvendig for en beskyttet forretning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *