Sårbarhed Ledelse Beslaglagt Nye Funktioner Som Tilfældig Scanning Og Giver Vej Til Kontinuerlig Overvågning

vunerability management

Beskrivelse på Vulnerability Management

Faktisk sårbarhed management er praksis med at identificere, kategorisere, rektifikation og afbøde på cirkulær måde, og er den del af edb-sikkerhed og netværkssikkerhed. Til styring af netværkssikkerhed er det aggressiv tilgang, der omfatter mange processer til følgende formål:

1. For at kontrollere sårbarheden: Dette skal omfatte periodiske netværksscanning, firewall skovhugst, testsystem, netværk og web-applikation til at finde modtagelighed, at hacker kan fodre og sammen med brugen af sårbarhed scanner.

2. At analysere sårbarheden: Kontrol sårbarhed omfatter netværk scanninger, pen testresultat, firewall logs og sårbarhed scanning resultat til at søge uregelmæssigheder, der giver dig besked, at malware angreb eller anden ondsindet begivenhed har taget fordel sikkerhedsbrist.

3 For at bestemme sårbarheden: Det indebærer at kontrollere selv om fundet sårbarheden kan udnyttes på servere, applikationer, netværk og omfatter klassificering niveau af risiko for, at det skabte for organisationen.

4 For at strække sårbarheden: Det er den proces at få patch fra leverandøren af offer software og regelmæssigt anvende dem på alle berørte områder.

VM life cycle

Så løsning for sårbarhed ledelse har konsekvent lykkedes i den globale netsikkerhed domæne. det scanning netværk endepunkt desktop samt mobile enheder i strid med studere dårlige hold sammen med konfiguration fejl, så de kan mindske angreb område.

I dag har cybersikkerhed ramme afledt flerstrenget netværk og sælger for sårbarhed management øger deres grænse for at give masser af teknologier som tillægstjenester.

VM

Analyser fra Frost & Sullivan: markedet tjente indtægter på $ 605.300.000 i 2014 og gættede at nå $ 1100000000 i 2019.

Frost og Sullivan sagde “The paradigme af sårbarhed Ledelsens scanning ændrer sig som kontinuerlig overvågning forrang for regelmæssigt planlagte scanninger.
Netværkssikkerhed industri analytiker Christopher Kissel sagde “Mens VM fortsat vigtigt i øjnene af netsikkerhed hold, potentielle kunder forventer et niveau en cyber-sikkerhed forsvar, at VM alene ikke kan give.”

Desuden er VM sælgere til statisk netsikkerhed dollars udfordrende andet endpoint sikkerhed platform. Leverandøren af ​​VM kan hæve værdien af ​​deres forpligtelse software via endpoint kropsholdning vurderinger, endpoint kendskab til deres portaler, netværk kortlægning og overholdelse revision.

VM sælgere søger at give komplette malware afbødning miljøer selv uden for endepunktet anslåede domæne for at holde op den varierende efterspørgsel efter funktionerne. Nogle udbyder omfatter en kombineret legitimationsoplysninger samt ikke legitimationsoplysninger scanninger, som kan spion bruger legitimationsoplysninger for ændringerne.

Kissel bemærkede “Threat prioritering er hurtigt ved at blive en eftertragtet funktion i virksomhederne, idet at identificere og afhjælpe en alvorlig trussel tidligst sænker sandsynligheden for avancerede vedvarende trussel.” “Dybden af ​​analytiske evner vil være en anden differentiator for deltagerne i VM plads. “

I sådanne bemærkelsesværdige forskellig tid til det internationale marked, VM løsning udbyder verificerede mindre falsk positive og virkelig justerer løsning til risikoreduktion.

Hvem er Frost og Sullivan?

Frost og Sullivan arbejder i Vækst Partnerskab Company og samarbejder med kunderne for at slagkraft idealistisk som omhandler de globale udfordringer og vækstmuligheder. Vækst PARTNERSKAB support klient ved at give disse muligheder og konsoliderede to centrale elementer. Den første er den integrerede værdi Proposition, der understøtter klient i alle faser, der omfatter forskning, vision, implementering, analyse, teknikker og innovation.

Og den anden er Partnerskabet infrastruktur, som er helt unikt, at er, fordi det byggede fundamentet hvor innovation bliver levende. Det omfatter 360 graders forskning, karriere praksis, komplet industri analyse og 40 kontorer globalt fodaftryk.

Vores Vækst Vækst Partnerskab selskab for mere end 50 år for den globale 1000 har udviklet vækststrategier, ud kommer virksomheder, den offentlige sektor samt investeringer samfund